Digitale informatiebijeenkomsten voor de landbouw in prov. Groningen

Wij willen u informeren over de bijeenkomsten die de provincie Groningen organiseert in het kader van het Nationaal Programma Transitie Landelijk Gebied.

Digitale informatiebijeenkomst landbouw 1 november 2022

Op dinsdag 1 november organiseert de provincie Groningen een digitale informatiebijeenkomst voor de landbouw over het Nationaal Programma Transitie Landelijk Gebied (o.a. stikstof).

De provincies hebben de taak op 1 juli 2023 een gebiedsplan aan te leveren bij het Rijk voor de transitie van het landelijk gebied. Hoe gaat de provincie dit doen? Hoe wordt de landbouwsector hier bij betrokken? En wat merkt u hiervan als agrariër?
Een gesprek aan tafel met onder anderen gedeputeerde Johan Hamster van de provincie en regiobestuurder Lammert Westerhuis van LTO Noord. Ook worden er live vragen beantwoord die u als deelnemer via de chat kunt stellen.

Onderwerp:       digitale informatiebijeenkomst
Datum:               1 november 2022
Tijd:                    20.00 – 21.30 uur
Waar:                  www.provinciegroningen.nl/nplg
(De uitzending wordt opgenomen en is binnen enkele dagen via deze webpagina terug te zien.)

Inloopmiddag en -avond landbouw 3 november 2022

Op donderdag 3 november organiseert de provincie Groningen een inloopmiddag en -avond voor de landbouw over het Nationaal Programma Transitie Landelijk Gebied (o.a. stikstof).
De provincies hebben de taak op 1 juli 2023 een gebiedsplan aan te leveren bij het Rijk voor de transitie van het landelijk gebied. Hoe gaat de provincie dit doen? Hoe wordt de landbouwsector hier bij betrokken?

Tijdens de inloopmiddag en -avond zijn er medewerkers van de provincie Groningen aanwezig aan wie u uw vragen kunt stellen of uw ideeën of zorgen kunt uiten over onder meer stikstof, water en klimaat. Vanwege de ruimte en de catering vragen we u zich aan te melden via onderstaand mailadres.

Onderwerp:       Inloopmiddag en -avond over het Nationaal Programma Transitie Landelijk Gebied
Datum:              3 november 2022
Tijd:                    16.00 – 18.00 uur en 19.00 – 21.00 uur
Waar:                  Van der Valk restaurant aan de A7 bij Zuidbroek

Aanmelden:      TLG-stikstof@provinciegroningen.nl, onder vermelding van uw naam en ‘middag’ of ‘avond’

Datum 7 februari 2023 Peter Gelling