Innovatie Veenkoloniën komt met stappenplan GLB

Op de pagina van Innovatie Veenkoloniën kunt u het stappenplan ‘GLB in de Veenkoloniën’ downloaden. Deze kan ondersteuning bieden bij het invullen van de Gecombineerde Opgave. Het invullen van de gecombineerde opgave is een ingewikkelde puzzel. Het stappenplan dient als hulpmiddel om u op een korte en bondige manier praktische tips en suggesties te geven.

Afgestemd op de Veenkoloniën
De informatie is zoveel mogelijk afgestemd op het Veenkoloniale bouwplan. Het stappenplan is tot stand gekomen met behulp van agrariërs uit de vaksectie lichte grond van LTO Noord en de partners van Innovatie Veenkoloniën. In samenwerking met de partners doen zij er alles aan om de beschreven informatie actueel en juist te houden. U kunt er echter geen rechten aan ontlenen.

Het blijft een uitdaging

De Gecombineerde Opgave 2023 invullen blijft een uitdaging met alle nieuwe regelgeving en de keuzes die gemaakt moeten worden. De partners van Innovatie Veenkolonien hopen dat dit stappenplan kan helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf in de Veenkolonien (en daarbuiten). Veel succes.

Link naar de pagina: handleiding stappenplan

Datum 24 april 2023 Peter Gelling